Półbut COOKING B0696 S2 SRC Base
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PÓŁBUTY COOKING B0696 S2 SRC BASE

  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
327,80 zł Brutto 266,50 zł (netto)
Brutto
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu

BARDZO LEKKI PÓŁBUT Z BARDZO DOBRĄ AMORTYZACJĄ I ELASTYCZNOŚCIĄ

BUTY BASE B0696 S2 SRC PÓŁBUT COOKING
– Pod­szewka z mate­riału 3D hi-tech gwa­ran­tuje naj­lep­szą oddy­chal­ność i trwałą ochronę anty­bak­te­ryjną: zapo­biega roz­mna­ża­niu bak­te­rii i powsta­wa­niu nie­przy­jem­nego zapa­chu
– Cho­lewka z wodo­od­por­nej mikro­fi­bry: lekka, można myć wodą z łagod­nym mydłem, oddy­cha­jąca i odporna na zary­so­wa­nia
– Wyście­łany zapię­tek gwa­ran­tuje kom­fort i zapo­biega zapa­le­niu ścię­gna
– Lżej­szy podno­sek kom­po­zy­towy lżej­szy but Patent Base Pro­tec­tion: Gru­bość podno­ska zre­du­ko­wana: wię­cej miej­sca na palce. Wypo­sa­żony w for­mo­waną taśmę podno­sek waży o 35% mniej
– Nie­me­ta­lowa wkładka anty­prze­bi­ciowa: lżej­sza i bar­dziej ela­styczna
– Odpor­ność na prze­bi­cie. Per­fo­ra­cja 0 mm Zgod­nie z normą EN ISO 20345 (Gwó­źdź 4,5mm – siła 1100 N)
– Opa­ten­to­wana tech­no­lo­gia, która pozwala na reduk­cję gru­bo­ści zewnętrz­nej czę­ści pode­szwy (jej naj­tward­szej i naj­cięż­szej czę­ści) do war­stwy gru­bo­ści 0,2 mm, zwa­nej TPU Skin® = lżej­szy but!
– Zwięk­sza­jąc gru­bość środ­ko­wej czę­ści pode­szwy (naj­lżej­sza i naj­bar­dziej miękką część) dzięki tech­no­lo­gii AirTe­ch® uzy­sku­jemy jedną z naj­bar­dziej ela­stycz­nych pode­szw zapo­biegających zmę­cze­niu stop (lep­szy efekt amor­ty­za­cji). Wię­cej ela­stycz­no­ści i mniej­szy nacisk na śród­sto­pie – jak cho­dze­nie po mięk­kim dywa­nie
– Wyście­łany zapię­tek gwa­ran­tuje kom­fort i zapo­biega zapa­le­niu ścię­gna

B0696BKR36
Cechy specjalne
odporność podeszwy na przebicie
Podnosek
Kompozytowy
Rodzaj obuwia
Półbuty
Kategoria ochrony
S2